SKŁADNIKI:
2 puszki fasoli czerwonej
3 łyżki kakao
4 jajka
2 puszki fasoli czerwonej
3 łyżki kakao
4 jajka
Miód 4 łyżki
Banan 3 szt.
1łyżeczka proszku do pieczenia/sody
WYKONANIE:
Fasole zmielić na purée i zmiksować z resztą składników. piec w temperaturze 180 stopni C przez ok 45 min. wyłączyć piekarnik i trzymać ciasto przy otwartych drzwiczkach. najlepiej smakuje następnego dnia
1łyżeczka proszku do pieczenia/sody
WYKONANIE:
Fasole zmielić na purée i zmiksować z resztą składników. piec w temperaturze 180 stopni C przez ok 45 min. wyłączyć piekarnik i trzymać ciasto przy otwartych drzwiczkach. najlepiej smakuje następnego dnia
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
100 g 178 kcal (B: 10 g W:20 g T: 6 g)
Komentarze
Prześlij komentarz