Składniki:
-
płatki owsiane górskie – 3 łyżki (25 g)
-
orzechy arachidowe – (25 g)
-
banan – 1 szt. mały (75 g)
-
cynamon – ½ łyżeczki
-
serek wiejski lekki – (100 g)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjagIJEv6I9IjW_HymbzY_AH5RwSi3kBtElsncA_vCrsGbLHx2Mw2ZsIUpw0L3EWGvh-5A3d4RLpD90LT1ra0cY6oQ4GlC4ZSfGetwdnjMGacmP13FYNqOEhS73nKOV9riEHoIY84JDZ2hU/s400/IMG_20180626_073136.jpg)
Płatki owsiane zalać
wrzątkiem, odstawić na ok 5 min. Kiedy płatki wchłoną wodę wymieszać z
orzechami, cynamonem i bananem pokrojonym w plasterki. Wszystkie składniki
dokładnie wymieszać. Wstawić do mikrofali, piec około 5 min. Na upieczoną
owsiankę wyłożyć serek wiejski.
404 Kcal (B:22 g W: 39 g T:17
g)
Komentarze
Prześlij komentarz