Składniki:
-olej kokosowy 30g
-miód 15g
-białko 40g (można pominąć)
-kakao 20g
-orzechy arachidowe ARCADO 20g
Wykonanie:
Olej
kokosowy i miód podgrzewamy w garnuszku do rozpuszczenia, odstawiamy z ognia, następnie cały czas mieszając dodajemy
kakao, orzechy, rodzynki i białko. Powstałą płynną masę od razu przekładamy do
plastikowego pojemniczka, wyrównujemy za pomocą łyżki, po ostygnięciu wkładamy do
zamrażalnika na min 30 min.
Całość: 145g 701,35kcal B:38,52 W:36,65 T:42,40
Dzielone na 3 kawałki: 48,3g 233,7kcal
B:12,84 W:12,21 T:13,13
Na 4: 175 kcal B:9,63 W:9,16 T:10,6
Komentarze
Prześlij komentarz