-jajo - 2 szt.
- mąka kukurydziana - (20 g)
- pieczarki - (60 g)
- cebula czerwona - (50 g)
- olej kokosowy - (4 g)
- pietruszka, liście (6 g)
WYKONANIE:
Cebule i pieczarki pokroić, podsmażyć na oleju kokosowym/ maśle klarowanym. Pietruszkę drobno posiekać. Lekko posolić. Jaja rozbić, wymieszać z mąka kukurydzianą i przyprawami, dodać podsmażoną cebule z pieczarkami i pietruszką. Usmażyć omleta z obu stron, pod przykryciem (na małym ogniu).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlXH5_CTWWQ5gVP6pWSNKs5c6frJ9f6O2UbYZ1pnpBipWnFoTyS_WKGz2jxjHu1vyd4aEqfWBQM-kFPgSn7oAUbMbB-fVkaBsKduQ23WHT-NCfibGXquEIdGB11UiBPMvnUUNEAtd0P7EH/s400/IMG_20190322_060435.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlXH5_CTWWQ5gVP6pWSNKs5c6frJ9f6O2UbYZ1pnpBipWnFoTyS_WKGz2jxjHu1vyd4aEqfWBQM-kFPgSn7oAUbMbB-fVkaBsKduQ23WHT-NCfibGXquEIdGB11UiBPMvnUUNEAtd0P7EH/s400/IMG_20190322_060435.jpg)
WARTOŚCI ODŻYWCZE:
286 kcal (B:17,4 g W:20 g T:14,6g)
Komentarze
Prześlij komentarz